Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum

Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum (http://www.udm4.com/forum/index.php)
-   Javascript (http://www.udm4.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Changing submenu position (http://www.udm4.com/forum/showthread.php?t=701)

JSRooky 11-07-2007 06:00 PM

Changing submenu position
Hi everybody,
I have the UDM4 working now on my web page, but I have the following problem:
When I place the mouse on one menu option and displays that menu items, it covers the title of that menu. Is there a way to make the submenu open without covering the menu title?
Can you please help me with this!!

vinyl-junkie 11-08-2007 02:27 AM

This tip from the FAQ might be of some help.

JSRooky 11-13-2007 03:16 PM

Hi Vinyl,
Thanks a lot for your help.

sallyreen 09-18-2008 09:21 AM

Re:Changing submenu position
When a category is clicked, the categories slide to accomodate the selected category's submenu and that submenu is displayed, with its elements tweened in sequentially. If the submenu is already displayed, clicking the category again has no effect. Clicking a submenu item causes the corresponding photo to be centered on the right and alpha-tweened from 0 to 100.
Place Your Ads

All times are GMT. The time now is 06:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.