Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum

Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum (http://www.udm4.com/forum/index.php)
-   Javascript (http://www.udm4.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Changing submenu position (http://www.udm4.com/forum/showthread.php?t=701)

JSRooky 11-07-2007 07:00 PM

Changing submenu position
 
Hi everybody,
I have the UDM4 working now on my web page, but I have the following problem:
When I place the mouse on one menu option and displays that menu items, it covers the title of that menu. Is there a way to make the submenu open without covering the menu title?
Can you please help me with this!!

vinyl-junkie 11-08-2007 03:27 AM

This tip from the FAQ might be of some help.

JSRooky 11-13-2007 04:16 PM

Hi Vinyl,
Thanks a lot for your help.

sallyreen 09-18-2008 10:21 AM

Re:Changing submenu position
 
When a category is clicked, the categories slide to accomodate the selected category's submenu and that submenu is displayed, with its elements tweened in sequentially. If the submenu is already displayed, clicking the category again has no effect. Clicking a submenu item causes the corresponding photo to be centered on the right and alpha-tweened from 0 to 100.
------------------------
Sally
Place Your Ads


All times are GMT. The time now is 03:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.