Go Back   Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum > Search Forums
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: rbachl
Forum: Troubleshooting 06-12-2008, 06:47 AM
Replies: 17
Views: 37,218
Posted By rbachl
Smile It is working!

Wow vinyl-junkie, it is working now. Thank you so much for your great support.

I don't know how the line breaks entered the udm-custom.ini file. The problem was really difficult to see, since I was...
Forum: Troubleshooting 06-10-2008, 05:19 AM
Replies: 17
Views: 37,218
Posted By rbachl
vinyl-junkie, thanks a lot for looking at this...

vinyl-junkie, thanks a lot for looking at this issue in detail. I have sent you the file just now.
Forum: Troubleshooting 06-09-2008, 05:02 AM
Replies: 17
Views: 37,218
Posted By rbachl
Thank you for taking the efforts and looking into...

Thank you for taking the efforts and looking into the problem in detail.
The PHP version is 5.2.0, which is not old, but it is compiled for an ARM processor. I am sending a separate email with...
Forum: Troubleshooting 06-08-2008, 05:02 PM
Replies: 17
Views: 37,218
Posted By rbachl
Sorry for being a bit ignorant, but I thought...

Sorry for being a bit ignorant, but I thought that the PHP configuration of udm does not requires the js files? The js files are not mentioned in the PHP configuration...
Forum: Troubleshooting 06-08-2008, 12:52 AM
Replies: 17
Views: 37,218
Posted By rbachl
Thank you for the reply. I did not try this...

Thank you for the reply. I did not try this particular path setting before, but unfortunately it does not work either. In the meantime, I have tried the following 5 options in udm-dom.php and...
Forum: Troubleshooting 06-07-2008, 04:03 PM
Replies: 17
Views: 37,218
Posted By rbachl
I have read that somebody had problems with...

I have read that somebody had problems with statements of the form:

$config = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/path_from_doc_root_to_udm_custom_ini/udm-custom.ini';

Therefore I am using the absolute...
Forum: Troubleshooting 06-07-2008, 12:09 PM
Replies: 17
Views: 37,218
Posted By rbachl
Sample page

Thank you for the replies, and sorry for keeping you waiting with the access to the website. I was only able to reconfigure the webserver at the weekend, I hope that public access is working...
Forum: Troubleshooting 06-02-2008, 10:47 PM
Replies: 17
Views: 37,218
Posted By rbachl
Menu always opened, mouseover not working, no error message

I cannot get the udm4 menus working and would need some help.
The menu is permanently displayed, mouseover is not working, but there is no error message.
When looking at the source code generated by...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.