Old 08-10-2008, 12:14 PM
mpiaser mpiaser is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
  #1  
Default Submenu's won't close

See www.activeamericans.com - scroll to bottom middle of page and click on "version 2". This will bring up the UDM4 navigation bar (menus).

Move your mouse to "About US" - don't click any of the submenus but move the mouse to another menu such as "Affinity Program". The submenus for About US stay on the screen but I do not want them too.
Reply With Quote
Old 08-10-2008, 03:39 PM
vinyl-junkie vinyl-junkie is offline
Moderator
Join Date: Aug 2007
Posts: 114
  #2  
Default

You have quite a number of validation errors on your page, which is probably the reason for the menu behaving as it does. Try fixing the validation errors first and see if that fixes the problem. If not, please let us know and we'll take a closer look. Thanks!
__________________
Music Around The World - Collecting tips, trade
and want lists, album reviews, & more
SNAP to it!
Reply With Quote
Old 08-11-2008, 04:05 AM
mpiaser mpiaser is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
  #3  
Default

"Fixing" the validation errors is a major task. First, by putting just the website URL in the validation tool, it is not checking the HTML in use when UDM4 is running. I have to really play around to generate the HTML. Most of the "errors" are related to DOCTYPE which the tool isn't recognizing my DOCTYPE statement. I will continue working on this issue but it will take a lot of time and I was hoping for a solution quicker than debugging all the validation errors (of which most of them are probably not even valid)
Reply With Quote
Old 08-11-2008, 11:47 AM
mpiaser mpiaser is offline
Junior Member
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
  #4  
Default Figured it out

I have trace the problem to my attempt to change the text color of a selected menu item. In my code, when I am writing the menu item which I want to indicate as selected, I am adding <span style="color:d7671a;">

For example: <li><a href='my link info'>Name</style></a></li>";

becomes

<li><a href='my link info'><span style="color:d7671a;">Name</style></a></li>";

The problem was that I had </style> instead of </span>
Reply With Quote
Old 08-11-2008, 02:48 PM
vinyl-junkie vinyl-junkie is offline
Moderator
Join Date: Aug 2007
Posts: 114
  #5  
Default

Congratulations on getting your menu working. Also, thanks for posting the solution to your problem. Perhaps it will help someone else down the road.
__________________
Music Around The World - Collecting tips, trade
and want lists, album reviews, & more
SNAP to it!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.