Go Back   Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum > UDM4 > Demos and Configurations
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Unread 12-15-2007, 12:28 AM
mduke mduke is offline
Junior Member
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
  #1  
Post Mac Firefox expanding menus don't appear plus parent link doesn't work

I'm really new to this so it's likely I'm overlooking something. Here's the test page I've constructed to try out UDM4:

http://depts.washington.edu/poeweb/t...rgraduate.html

It sort of works for Safari 3.0.4 (OS X.4.11), but not in Firefox 2.0.11.

The submenus won't appear in Firefox but the main (i.e., level-1 links) menu links do work; in Safari, it's the opposite: submenus appear, but main links that have submenus don't work.

Do I understand correctly that UDM4 is designed such that main <li> links that are followed by submenus cannot link to a webpage themselves (i.e., this is deliberate)? If that's the way it works, at least it explains the Safari behavior.

What I'm more confused about is the Firefox behavior (or lack thereof, eh!).

Also, neither browsers show the arrow indicating submenus exist, but that's the least of my issues. I suspect it's something I overlooked in the javascript custom file.

Marcus Duke
Washington Sea Grant
University of Washington
Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.