Unread 03-20-2009, 10:42 AM
ludo33 ludo33 is offline
Junior Member
Join Date: Feb 2009
Posts: 10
  #1  
Default Menu works in everything but IE

Hi,

My menu works in everything but IE.
IE 7 hides the menu behind other page items:

Used:
<div id="region">
<ul id="udm" class="udm">
<li>...</li>
<li>...</li>
<li>...</li>
</ul>
</div>

And CSS:
#region {
float: right;
margin: 0 0 1.8em 0;
z-index: 9999 !important;
position: relative;
}

And in IE6 it's even worse! The menu don't display at all!

Go to my test site at http://aberdeen.ludo.dnsalias.org/ and log in as: demo, demo

I've tried just about every option in the config files and browsed your site looking for solutions, but to no avail.

Any ideas?

Last edited by vinyl-junkie : 03-20-2009 at 12:14 PM. Reason: Added a meaningful thread title
Reply With Quote
Unread 03-20-2009, 12:19 PM
vinyl-junkie vinyl-junkie is offline
Moderator
Join Date: Aug 2007
Posts: 114
  #2  
Default

I tried your site in IE7. Don't know if this is a clue to the problem or not, but a dialog box popped up with the following:

Quote:
---------------------------
Error
---------------------------
A Runtime Error has occurred.
Do you wish to Debug?

Line: 10
Error: 'umTree' is null or not an object
---------------------------
Yes No
---------------------------
I'm not suggesting you should know why this is happening, just pointing it out so that Brandon can take a look into it.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.