Go Back   Ultimate Web Site Drop Down Menu Forum > UDM4 > Troubleshooting
Register FAQ Members List Calendar Today's Posts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Unread 10-22-2007, 07:39 PM
bcarl314 bcarl314 is offline
Senior Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 141
  #1  
Default

I think there is some type of validation issue with your UL LI lists. When I replace your udm menu with the default menu, everything seems to work. I've uploaded the sample code that works for me.
Attached Files
File Type: txt sample.txt (18.8 KB, 1 views)
Reply With Quote
Unread 10-23-2007, 02:37 PM
dcon64 dcon64 is offline
Junior Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 6
  #2  
Default

I did some more troubleshooting:
I had a gif file acting as a seperator element in the list--a graphic showing three vertical dots to go between items in the menu bar. I had these tagged as list items as shown here:

<li><img src="images/seperator.gif" alt="seperator" width="3" height="18"></li>
Reply With Quote
Unread 10-23-2007, 02:47 PM
dcon64 dcon64 is offline
Junior Member
Join Date: Oct 2007
Posts: 6
  #3  
Default

Sorry--my reply got cut off.

I did some more troubleshooting:
I had a gif file acting as a seperator element in the list--a graphic showing three vertical dots to go between items in the menu bar. I had these tagged as list items as shown here:

<li><img src="images/seperator.gif" alt="seperator" width="3" height="18"></li>

I removed the graphic and the menu does seem to work in Windows IE (still will not work in Windows NN 6.2). I assume this means you can't have graphics in your lists, or the dropdowns won't work--no big deal, I'll use borders to make seperators. (The graphics version did work in Mac Safari and Mac/Win Firefox)

However, the arrow on the Rosters:Varsity:Player Profiles submenu is still not working in Mac/Win Firefox. It looks like the menu can't find the path to the graphic and it is displaying a generic icon. This is odd, since it looks fine in Mac Safari and Windows IE. Any ideas on this?

The link is http://www.studiographx.com/client/t...ite/index.html

Thanks,

Don
Reply With Quote
Unread 10-24-2007, 09:59 PM
Admin
Posts: n/a
  #4  
Default

One thing to try would be closing the image tag...

Code:
<img src='/path/to/image.gif' />
Another thing to try might be to do something with CSS...

Code:
<li class='spacer_line'><span></span></li>
then in your CSS:

Code:
li.spacer_line {
    height:5px;
    background-image:url("/path/to/image.gif");
    background-repeat:no-repeat;
}
Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.